ensimmäiset 2 kuukautta

Tajusin juuri, että tänään perjantaina tuli kuluneeksi tasan kaksi kuukautta siitä, kun muutettiin Salosta tänne länsirannikolle Vaasaan. Aika on kyllä mennyt ihan hirmu nopeasti! Mutta toisaalta tähän aikaan on mahtunut paljon kaikkea; neljä viikonloppua Turussa tai Salossa, lyhyt viikonloppureissu Tukholmaan, DBTL, tutustuminen uuteen toimistoon, pakettien purkamista ja vaikka mitä muuta.

Tätä Vaasaan asettumista on varmasti helpottanut myös parin viikon loma, jonka pidin elokuun lopussa. Silloin vain rentouduin, tutustuin kaupunkiin ja koitin saada asunnon muutettua enemmän kodiksi. Nyt kun edes jotenkin tää asunto alkaa näyttämään kodilta, niin mielessä on paljon sisustusideoita! Koko ajan selailen puhelimella sisustusideoita ja mietin miten eri asiat sopisi tänne. Niistä kirjoittelen ehkä jotain myöhemmin.

Yksi Vaasan keskustan kauniista taloista

Eniten täällä Vaasassa asumisessa on itseä yllättäny se, kuinka sujuvasti arki täällä oikein kuluu! Vaikka ennen muuttoa ajattelin, etät ensin kämppä kuntoon ja sitten vasta tutustumaan kaupunkiin. Rehellisesti voin sanoa, että asunto ei ole vieläkään tiptop, mutta kaupunki alkaa olemaan paremmin tuttu. Kertaakaan en ole ajatellut että Oispa täällä X kauppa tai Ei vitsit kun täällä ei ole mitään nähtävää/tekemistä. Siis ylipäätään en oo vielä löytänyt mitään valitettavaa. Olen esimerkiksi ottanut instagramissa seurantaan @VaasaVasa, pari paikallista kauppaa ja tapahtumapaikkaa. Niistä on saanut hyviä ideoita ja vinkkejä siitä, mitä kaikkea täällä tapahtuu ja voi tehdä.

Mutta ehkä sekin talvinen päivä tulee, jolloin loska/lumi valtaa kadut aikaisemmin kuin Salossa ja eikä tee mieli astua ulos kadulle.. :D

Näiden kahden kuukauden aikana ollaan ehditty nauttimaan sekä aurinkoisesta, että sateisesta Vaasasta, hitaista viikonlopuista ja tapahtumarikkaasta arjesta. Tutustuttu uusiin ihmisiin, käyty retkeilemässä lähi saaressa ja herkuteltu kaupungin eri ravintoiloissa. Nautittu ja vaan oltu tyytyväisiä uudesta kotikaupungista, joka ei olisi voinut olla parempi.

Yhdellä pitkällä automatkalla Salosta takaisin Vaasaan juteltiin, että ”Jos tää kaupunki ois Varsinais-Suomessa, niin tänne vois jäädä asumaan lopullisesti”.

Koitan nyt ryhdistäytyä ja kertoa ahkerammin kuulumisia! Kommentoikaa, jos teillä on ideoita mistä haluaisitte kuulla.

T. Heidi