29 kysymystä

Kevät on ollut yhtä kiirettä, ilman että on kuitenkaan tuntunut kiireiseltä. Tämä erikoinen kevät on täyttänyt ainakin omat päivät ohjelmalla niin, ettei tänne ole kerennyt kirjoittaa. Samalla kuitenkin tuntuu, että jokainen päivä on ollut suht samanlaisia, kun on pitänyt olla vain kotona ja keksiä tekemistä neljän seinän sisällä. Muutama päivä saattaa huomaamatta kulua niin, ettei poistu kotoa ollenkaan – mutta onneksi ihan lähellä on järvi, jonka rannoilla pystyy helposti virkistymään ja saamaan tauon jo pitkään jatkuneesta poikkeustilasta.

Järven rannalla kävellessä ja somea selaillessa törmäsin pariin blogipostaukseen, jossa bloggarit ovat vastanneet 29 kysymykseen. Tässä sitä ollaan itsekin samojen kysymysten äärellä, kertomassa vastausten kautta hieman kuluneesta keväästä ja tulevasta kesästä/syksystä ;)

Kokonimi ja mistä se tulee?
Heidi Elina Mustalahti. Näistä nimikirjaimista blogini nimikin koostuu. Vanhempani halusivat antaa ”kansainvälisen” nimen, joka olisi helppo sanoa ulkomaillakin. En nyt osaa oikein sanoa, kuinka hyvän nimen valitsivat kun Starbuckseissa Heidi on taipunut mitä kummallisimmiksi: Kady, Hady, Hedy… :D

Pituus?
177cm

Mitä katson tv:stä juuri nyt?
Netflix: Narcos, Keskustytöt, Riverdale, Altered Carbon. Ei hirveästi tule katottua normitelkkaria, kun löytyy Netflix, Viaplay yms.

Julkkisihastus?
Orlando Bloom (Legolas @ Taru sormusten herrasta) ja Alexander Ludvig (Björn @ Viikingit)

Haaveeni?
Kissan- tai koiranpentu olisi ihania! Mutta tällä hetkellä syksyksi ja ensi kevääksi on jo sellaisia suunnitelmia, että näistä haaveileminen pitää siirtää hieman myöhemmäksi.

Puhelimen taustakuva?
Kuva poikaystävästä. Ei ole yllä oleva kuva, mutta kuva samasta paikasta. Matkustettiin tammikuussa 2019 Amerikkaan, jossa toteutettiin poikaystävän haave, eli käytiin NHL ottelussa Pittsburgh Penguins vs. Anaheim Ducks. Otettiin yllä oleva kuva ennen ottelun alkua ja se näytettiin pelin väliajalla prompterissa! Sattumalta päästiin osallistumaan myös KissCam -kilpailuun, joka me tietysti voitettiin! Saatiin liput Kiss:n keikalle, jonne ei lyhyen loman takia päästy..

Pisin parisuhde?
Edellinen suhde, joka kesti hieman reilu 6 vuotta.

Silmien- ja hiusten väri?
Vihreät ruskeilla reunoilla ja tummahkon maantienruskeat :D

Lempiruoka?
Aasialainen ruoka (korealainen, japanilainen, nepalilainen, thai..) ja pakko mainita myös poikaystävän tekemät valkosipulietanat ja pihvit!

Lempilaulaja/-bändi?
Ei ketään yhtä tiettyä, mutta paljon tulee kuunneltua esim. BTS, Halsey, Alec Benjamin, Mamamoo, Apulanta, Harry Styles ja Camila Cabello..

Lempielokuva?
Holiday, Mamma Mia, Henkien kätkemä, Ylpeys ja ennakkoluulo tulivat heti mieleen.

Surullisin biisi, jonka tiedät?
Itselle ei tullut äkkiseltään mitään kappaletta mieleen, mutta poikaystävä huikkasi olan takaa, että Queen – Who wants to live forever.

Ensisuudelma?
Tän mä muistan hyvin, oltiin just päästy yläasteelle ja molemmat hiukan epävarmoja siitä mitä siinä käytännössä pitää tehdä :D Hämmentävä tilanne jonka jälkeen jopa kysyin pari vuotta vanhemmilta kavereilta ihmeissäni että ”Niin mitä siinä oikein pitää tehdä?” :D

Oletko koskaan menettänyt ketään?
Olen.

skcgsra.tumblr.com

Horoskooppimerkki?
Kaksonen. Vaikken varsinaisesti usko horoskooppeihin, tykkään silti todella paljon lukea niitä, tehdä persoonallisuustestejä ja löytää yhtäläisyyksiä oman luonteen kanssa. Tiedän, että ne tekstit on rakennettu niin, että ne sopivat kaikille kaikkiin tilanteisiin, mutta on ne silti hauskaa ajanvietettä. Yllä olevan kuvan estetiikka on 6/5.

Paras juttu ikinä?
Ensi kevään mahdollinen hieman pidempi reissu. Siitä lisää myöhemmin :D

Surkein juttu ikinä?
Tää kevään tilanne.

Kuinka monta lasta haluan?
Luultavasti 2 tai 3.

Lempilaji?
Jos ite liikkuu, niin tanssiminne (baletti, lyrical, reggaeton, dancehall queenstyle, joukkuevoimistelu.. you name it!) Telkkarista tykkään kattoa erityisesti jääkiekkoa. Pallopelit ei oo mua varten :D

Suurin pelko?
Läheisen menettäminen ja se, että kuolinvuoteella tajuaa että on miettinyt liikaa muiden mielipiteitä ja jättänyt sen takia asioita tekemättä.

Epäsuosittu mielipide?
Ananas kuuluu pizzaan.

Syntymäkaupunki?
Turku <3

”Kun kävelee joen rantaa iltahämärässä, niin unohtuu angsti siitä että bussikuski ajoi ohi ottamatta kyytiin vaikka näki että koitit juosta epätoivoissas. Jopa kiität sitä hiljaa mielessäs ja mietit tuleeko tää kaunis melodia sun pään sisältä, vai onko Satusilta jälleen valloillaan.”

POYHIAH

Mikä inspiroi juuri nyt?
Keväinen aurinko ja maalaaminen, jonka aloitin 10 vuoden tauon jälkeen.

Addiktio?
Kuulin Kombuchasta ekaa kertaa Veera Biancalta – kokeilin – ja nyt oon siihen ihan koukussa. Jääkaapissa on pakko olla vähintään yksi pullo, jotta sitä voi nautiskella iltaisin leffaa katsoessa. Lemppari on vadelmanmakuinen The Gutsy Captainin kombucha.

Mitä odotat?
Sitä, että tulee kesä ja saan toivottavasti silloin jänniä uutisia. Sitä, että suunnataan poikaystävän kanssa takaisin etelämmäs asumaan. Sitä, että ensi keväänä mahdollisesti on hieman pidempi reissu tiedossa.

Unelmaduuni?
Lapsena tuli vietettyä kaikki kesät Turun saaristossa purjehtien ja sieltä sain myös idean unelmaduuniinii. Halusin pienenä perustaa kaupan saaristoon ja myydä siellä kakkuja ja kalaa veneilijöille.

Harrastukset?
Ulkoilu, kuntosali, tanssiminen, maalaaminen ja sisustussuunnittelu. Aloitin alkukeväästä pienryhmässä personal trainerin kanssa, mutta se on ollut nyt tän poikkeustilanteen takia tauolla.. Odotan innolla jo sitä aikaa, kun päästään takaisin treenaamaan yhdessä!

Biisi, jota kuuntelen tällä hetkellä?
Alec Benjamin – Water Fountain

Milloin olet viimeksi itkenyt?
Tää on ehkä hiukan huvittavaa, itken nimittäin tosi helposti. Jos joku itkee jossain, niin saatan ihan hyvin alkaa itsekin itkemään. Oon esimerkiksi itkenyt katsoessani Narcosia ja todennut poikaystävälle, että ”Perhana, kuinka ne on osannu tehdä huumekauppiaastakin niin symppiksen!” :D