Vappu kotona

Vappuviikko käynnistyi maanantaina pienellä kevätsiivouksella, ikkunanpesulla – tai siis poikaystävä pesi ne ja itse katoin vierestä. Ikkunat pestiin nyt ensimmäistä kertaan koko sinä aikana kun ollaan asuttu täällä Vaasassa ja nyt tuntuukin siltä kuin oltaisiin siirrytty mustavalkofilmistä väritelevision puolelle. Niin kirkasta! :D

Keskiviikkona tehtiin poikaystävän kanssa normaali kiireinen työpäivä, joka jatkui itsellä Vaasa-Turku viisi tuntia kestävän ajomatkan ajan. Ajomatkan aikana piirsin töihin hauskan vappu-kuvan, edellisen pitkän työmatkan aikana tein töihin pääsiäis-kuvan. Työkaveritkin naureskelee sitä, että teen näitä aina autossa :D

Päästiin viimein Turkuun perille keskiviikko illalla. Torstaina hyödynsin osan keväällä kertyneistä ylityötunneista ja pidin koko päivän vapaana. Alla näkyy meidän vappu valokuvina ja viikonlopun parhaat aktiviteetit. Miten teidän vappu sujui? Juhlitteko kavereiden kanssa vappua videopuhelun välityksellä? Mitkä on teidän vapun must-jutut? Aurinkoista viikonloppua!

Torstain aikataulu:

8:30 / Yritin nukkua pitkään, mutta poikaystävä työskenteli aamupäivän enkä pystynyt siinä palaverihälyssä nukkumaan tämän pidempään.

11:00-17:30 / Päivä kului kuudessa asuntonäytöissä ympäri Turun keskustaa (Portsa, Martti, Satama, keskusta). Poikaystäväni opinnot on aika loppusuoralla ja sen takia ollaan mietitty Vaasasta pois muuttamista. Turku on tällä hetkellä vahva ykkösvaihtoehto ;)

18:00-19:00 / Herkullinen Logomo Kitchenin vappuruoka:

19:00 / Pienten teknisten ongelmien jälkeen saatiin videopuhelu käyntiin Turussa, Espoossa ja Helsingissä asuvien perhetuttujen kanssa ja kilisteltiin ”Keväälle!” kameran välityksellä :D Videopuhelu pysyi käynnissä koko illan.

20:00 / Tuotiin poikaystävän kanssa rasvakeitin Vaasasta mukanamme ja alettiin leipomaan vappumunkkeja vasta illalla. Tutut seurasi meidän kokkailuja ja munkkien paistamista videopuhelun kautta, ei paineita!

23:30 / Nukkumaan. Ilta hujahti nopeasti hyvää ruokaa syöden, pienpanimo-oluita juoden, munkkeja paistaen ja ystävien kanssa puhellessa.

Vaikka oli kiva viettää vappua vaihteeksi ihan vain kotona ja viikonloppu oli ylipäätään mukava, rentouttava ja niin ees päin, toivotaan kuitenkin että ens vuonna päästään viettämään normaali vappu! :)

Lauantai-iltana siirryttiin viettämään poikaystäväni vanhempien luokse vappua nro 2. Olimme ajatelleet tuoda mukanamme torstaina tehtyjä vappumunkkeja, mutta ne pääsivät yllättäen loppumaan.. joten paistoimme toisen satsin munkkeja lauantaina uudestaan :D

Vapun parhaat:

äidin tekemä sima

itsetehdyt vappumunkit

vappulounas

skumppakilistelyt videopuhelun välityksellä

aurinkoinen jokivarsi

juoksulenkki peltomaisemissa