Viikko toukokuussa

Moi! Jäätiin vappuna Varsinais-Suomeen ja vietettiin koko toukokuun ensimmäinen viikko siellä molempien vanhempien luona. Oli ihana huomata, kuinka kevät oli edennyt ja luonto herännyt kukkaan. (Varsinkin kun Vaasan asunnon ikkunoista ei näy yhtä ainuttakaan kasvia, puuta, nurmikkoa..)

J suuntasi vapun jälkeen vanhempiensa luokse, jotta pystyi olemaan paremmin apuna heidän maatilallaan. Ite jäin omille porukoille työskentelemään ja viettämään aikaa, käytiin äitin kanssa kävelyllä ja huonekaluostoksilla. Vaikka toukokuun ensimmäisestä viikosta on vasta pari viikkoa, tuntuu että nyt jo unohtanut mitä sillon oikeasti teki :D Johtuuko se sitten työkiireistä tai ihan vaan upean sään ihastelusta, tiedä häntä.

Päätin onneksi kuvata hetkiä toukokuun ensimmäisestä viikosta, joten alla kuvakavalkaadi toukokuun alusta Varsinais-Suomessa. Miten teidän kevät on kulunut? Ootteko päässeet ihastelemaan kaunista luontoa?

Tein äitienpäiväksi ihan mahtavaa (ja helpon!) Dulce de leche -juustokakkua *kuola valuu*, tsekkaa kuvasta ainekset – jaan reseptin jossain vaiheessa, jotta pääsette tekemään sitä itsekin.

Tää ensimmäinen viikko tais olla toukokuun rauhallisin, sillä loppukuukausi menee avoimen yliopiston tenteissä ja raportteja tehdessä.. Onneksi ne on kevään viimeiset kurssit, näiden jälkeen olisi enää vain heinäkuun lopussa yhden kurssityön palautus. Nämä toukokuun kurssit on kyllä mielenkiintoisimmat (Kuluttajakäyttäytyminen ja Markkinoinnin johtaminen), joten ne ei sinänsä aiheuta sen puolesta stressiä!

Haluutteko kuulla mun mielipiteitä avoimen yliopiston kursseista? Tai kuinka yhdistää työ ja opiskelu tehokkaasti yhteen? :)

Aurinkoista toukokuuta!