Heidiem

Lifestyle & matkustus blogi

Moikka! Täällä kirjoittaa 28-vuotias turkulainen, mutta tällä hetkellä Vaasassa asuva sisustus- ja matkustusintoilija, joka vielä miettii ”mikä musta tulisi isona?” ja ”sitten kun meillä on oma asunto, niin..”. Innostun helposti kaikesta, (pyrin) hyppäämään mukaan kaikkeen mielenkiintoiseen ja kehittää itseäni niissä asioissa. Alla oleva lainaus kuvastaa persoonaani todella hyvin:

Minua ei kiinnosta, mitä teet elääksesi. Haluan tietää, minkä puolesta palat, ja uskallatko unelmoida tapaavasi sydämesi mielitietyn. Minua ei kiinnosta, kuinka vanha olet. Haluan tietää, uskallatko näyttää hölmöltä tavoitellessasi rakkauttasi, unelmiasi ja seikkailua, jossa tunnet eläväsi.

ORIAH MOUNTAIN DREAMER

Aloin kirjoittamaan tätä lifestyle-blogia syksyllä 2016, kun olin vaihdossa Etelä-Koreassa, mutta liian pitkän tauon jälkeen palasin taas tänne ja pyrin päivittämään tänne elämästäni paljon useammin. Arkeni koostuu sisustamisesta (ja siitä unelmoimisesta), kokkailusta, matkustelemisesta ja työstäni markkinoijana/graafisena suunnittelijana. Toivottavasti löydät blogistani inspiraatiota arkeesi, herkullisia reseptejä ja mielenkiintoisia vinkkejä sisustamiseen ja matkustamiseen.

Ota yhteyttä: heidiem.blog@hotmail.com

Tervetuloa matkaani!