Heidiem

Heidiem lifestyle-blogi

Moikka! Täällä kirjoittaa 28-vuotias turkulainen, mutta Vaasaan muuttanut sisustus- ja matkustusintoilija, joka vielä miettii ”mikä musta tulisi isona?”. Innostun helposti kaikesta, (pyrin) hyppäämään mukaan kaikkeen mielenkiintoiseen ja kehittää itseäni niissä asioissa.

Aloitin kirjoittamaan tätä lifestyle-blogia syksyllä 2016, mutta hetken hiljaisuuden jälkeen palasin tämän äärelle kesällä 2019. Pyrin kirjoittamaan mahdollisimman tiuhaan elämästäni, joka koostuu työstäni markkinoijana/graafisena suunnittelijana ja muista tärkeistä asioista, kuten sisustamisesta, ruuanlaittamisesta, matkustelemisesta. Haluan myös jakaa blogissa osaamistani ja kertoa yksinkertaisia vinkkejä esimerkiksi siitä, kuinka saat tehtyä näyttävän CV:n ja toimivan LinkedIn sivun.

Olen teollinen muotoilija sekä tradenomi ja opintojeni jälkeen olen suunnannut työskentelemään laajemmin markkinoinnin alalla. Pohdin kuitenkin vielä, mitä haluaisin tehdä sillä yrittäminenkin kiinnostaa minua kovasti. Tsekkaa tästä vaikka mun CV!

Toivon, että löydät blogistani inspiraatiota arkeesi, herkullisia reseptejä ja mielenkiintoisia vinkkejä. Pyrin vastaamaan kaikkiin blogiin tulleisiin kommentteihin ja olemaan näin tiiviisti vuorovaikutuksessa lukijoideni kanssa. Tervetuloa matkaani!

Käy lukemassa vastaukseni 15 kysymykseen minusta!

Terv. Heidi


Ota yhteyttä: heidiem.blog@hotmail.com